Mavişehir Özel Eğitim Anaokulu
KURŞUNLUK MAH. 2052. SK. NO 4 MERKEZ / UŞAK

VİZYON

Özel gereksinimli bireylerin gelişim özellikleriyle ilgi istek ve ihtiyaçların doğrultusunda okul öncesi eğitimde ortaya çıkan eğitsel ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak bunun yanında uluslararası standartlar çerçevesinde her yıl yenilenerek ve gelişerek okulumuzu özel eğitim alanında en üst seviyelerde geleceğe taşımaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmek. Milli Eğitim’in fırsat ve imkan eşitliği hareketle; Okul öncesi dönemde olan özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin; sosyal duygusal, akademik ihtiyaçlarını karşılamak ve bu bireylerin ilgili alanlardaki gelişimlerini desteklemek amacıyla eğitim-öğretim hizmetlerini sürdürülmesini sağlamaktır. Ayrıca özel gereksinimli bireylere sunulacak profesyonel destek ile onların toplumla bütünleşmesinin ve kaynaşmasının önünü açmaktır. Özel gereksinimli bireylerin, okul öncesi eğitiminde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek.

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Tam Zamanlı

09.00 -14.00

Merkezi Kalorifer

Okulumuzun şehir merkezine uzaklığı 10 kilometredir.